BIZ Rozenburg staat voor BedrijvenInvesteringsZone en is een samenwerking tussen alle ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeente Rotterdam. Deze partijen investeren financieel in het aantrekkelijk houden van het winkelgebied in het centrum van Rozenburg. Aantrekkelijk voor onze klanten, maar ook voor ondernemers en vastgoedeigenaren. Deze goede samenwerken is van groot belang om het winkelgebied vitaal te houden en onze doelen te bereiken. Dat kan omdat iedereen meedoet en zijn/haar steentje bijdraagt!

De BIZ Rozenburg is in 2016 opgericht. Dat gaat telkens voor een periode van vijf jaar. In februari 2021 is er opnieuw een stemming onder alle leden. Kijk naar de ontwikkeling die winkelgebied Rozenburg de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, en welke vernieuwingen er voor hebben gezorgd dat het centrum een stuk moderner is, dan begrijpt u dat de EMR graag de BIZ wil voortzetten de komende vijf jaar. De uitstraling is namelijk erg verbeterd, maar het is nog niet klaar.

We hopen dan ook van harte dat de meerderheid van de leden vóór voortzetting stemt, want samen maken we Rozenburg sterk.

Heeft u interesse, of vragen over de BIZ en wat dit voor u betekent? Bel Edwin Markus: 06 53 738 703 of stuur een e-mail aan: edwin@biz-rozenburg.nl.

Wat is een BIZ?

Een BedrijvenInvesteringsZone (BIZ) is een instrument waarmee alle ondernemers en vastgoedeigenaren gezamenlijk investeren in hun omgeving met als doel gezamenlijk het winkelgebied op de kaart te zetten. Een BIZ is bedoeld vóór en dóór ondernemers en/of eigenaren. De ondernemers en eigenaren bepalen samen het beleid. Meer info over BIZ vindt u op www.rotterdam.nl/loket/bedrijveninvesteringszone.

BIZ-Meerjarenplan Rozenburg

Kijk voor alle plannen die er zijn voor de komende vijf jaar in het BIZ-Plan 2021-2025.

Jaarplannen

Hieronder vindt u de verschillende jaarplannen over de activiteiten van de BIZ de afgelopen vijf jaar.

Jaarverslagen

Hieronder vindt u de verschillende jaarverslagen over de activiteiten van de BIZ de afgelopen vier jaar.