UPDATE Winter Loterij verlengd

Helaas is er een nieuwe lock down ingegaan. Om meer mensen in de gelegenheid te stellen fantastische prijzen te winnen, is de Winter Loterij van de EMR Rozenburg verlengd. We hopen dat alle winkels heel snel weer open kunnen, dan delen de EMR-winkeliers de loten met veel plezier uit. De einddatum van de actie is afhankelijk van het moment waarop de winkels weer open mogen. Als alle winkels weer helemaal open mogen vóór de 15e van de maand, dan loopt de actie tot het einde van die maand. Mogen we pas op of na de 15e open, dan loopt de actie tot de 15e van de volgende maand daarop.

Win fantastische prijzen in de Winter Loterij

EMR Rozenburg pakt uit! Vanaf begin december 2020 geven de ondernemers namelijk voor ruim € 5.000,- aan prijzen weg in de Winter Loterij 2020. Kom snel naar Rozenburg, misschien win jij wel één van de twee elektrische fietsen, of een van de honderd andere mooie prijzen. Met deze actie is het extra aantrekkelijk om in de december- en januari-maand bij de EMR-winkels inkopen te doen of eten te bestellen. Lees hieronder hoe je mee kunt doen en wat je kunt winnen.

Hoe doe je mee?

Doe je dagelijkse boodschappen, je online bestellingen voor de feestdagen en je eet- en drankbestellingen bij de EMR-winkels. Bij elke aankoop van € 25,- of meer krijg je een winter lot. Dit geldt ook voor het bestellen van eten bij de aangesloten horecabedrijven. Door de nieuwe maatregelen loopt deze actie langer dan oorspronkelijk. De loten zijn verkrijgbaar tot en met 31 januari 2020. Elk lot heeft een unieke code die je met je account op de actiepagina van deze website verzilvert (zie hieronder ‘dit moet je doen’). Je kunt met zoveel loten meedoen als je wilt. Uit alle verzilverde loten worden de winnaars getrokken. Bewaar je loten goed, het is je bewijs voor je prijs (zonder lot kunnen we de prijs niet uitreiken). Begin januari maken we de winnaars bekend via de nieuwsbrief. Meld je daarom ook aan voor de nieuwsbrief.

Wij wensen je veel succes en winkelplezier in ons gezellige winkelcentrum in Rozenburg. En onthoud: hoe meer loten je hebt, hoe meer kans op al die mooie prijzen!

Dit zijn de prijzen

We geven twee keer een elektrische fiets weg, dat zijn de hoofdprijzen. Andere mooie prijzen zijn huishoudelijke apparatuur, sieraden, lekkere hapjes en drankjes, en toffe waardebonnen waarmee je zelf kunt kiezen wat je prijs wordt. Een overzicht van alle prijzen vind je op de prijzenpagina.

Dit moet je doen

  1. Doe je aankoop van € 25,- of meer (plan je bezoek slim, kom op rustige uren)
  2. Ga op deze site naar ‘lot verzilveren’
  3. Vul de gegevens in (lotnummer). Dit werkt hetzelfde als een winkelmandjessysteem.
  4. Als je nog geen account hebt, maak je dat aan, zodat je later extra loten kunt toevoegen en we je kunnen bereiken als je een prijs hebt gewonnen.
  5. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
  6. Maak meer kans met meerdere loten!

Lot verzilveren?