Trekking Winter Loterij 17 mei 2021

Gratis loten verkrijgbaar tot 15 mei

We kunnen weer lekker op de terrasjes zitten en weer enigszins normaal winkelen. Bij de EMR-winkeliers en horeca ben je van harte welkom en krijg je gratis loten bij je boodschappen of je bestelling. Dat kan tot en met 15 mei a.s. Daarna kunnen we eindelijk de (winter)actie sluiten en gaan we de winnaars trekken. Wil je meer weten over de waanzinnige prijzen klik dan hier.

Win fantastische prijzen in de Winter Loterij

EMR Rozenburg pakt uit! Vanaf begin december 2020 geven de ondernemers namelijk voor ruim € 5.000,- aan prijzen weg in de Winter Loterij 2020. Kom snel naar Rozenburg, misschien win jij wel één van de twee elektrische fietsen, of een van de honderd andere mooie prijzen. Met deze actie is het extra aantrekkelijk om voor Moederdag bij de EMR-winkels inkopen te doen of eten te bestellen. Lees hieronder hoe je mee kunt doen en wat je kunt winnen.

Hoe doe je mee?

Doe je dagelijkse boodschappen, je online bestellingen voor de feestdagen en je eet- en drankbestellingen bij de EMR-winkels. Bij elke aankoop van € 25,- of meer krijg je een winter lot. Dit geldt ook voor het bestellen van eten bij de aangesloten horecabedrijven. Door de nieuwe maatregelen loopt deze actie langer dan oorspronkelijk. De loten zijn verkrijgbaar tot en met 15 mei 2021. Elk lot heeft een unieke code die je met je account op de actiepagina van deze website verzilvert (zie hieronder ‘dit moet je doen’). Je kunt met zoveel loten meedoen als je wilt. Uit alle verzilverde loten worden de winnaars getrokken. Bewaar je loten goed, het is je bewijs voor je prijs (zonder lot kunnen we de prijs niet uitreiken). Begin januari maken we de winnaars bekend via de nieuwsbrief. Meld je daarom ook aan voor de nieuwsbrief.

Wij wensen je veel succes en winkelplezier in ons gezellige winkelcentrum in Rozenburg. En onthoud: hoe meer loten je hebt, hoe meer kans op al die mooie prijzen!

Dit zijn de prijzen

We geven twee keer een elektrische fiets weg, dat zijn de hoofdprijzen. Andere mooie prijzen zijn huishoudelijke apparatuur, sieraden, lekkere hapjes en drankjes, en toffe waardebonnen waarmee je zelf kunt kiezen wat je prijs wordt. Een overzicht van alle prijzen vind je op de prijzenpagina.

Dit moet je doen

  1. Doe je aankoop van € 25,- of meer (plan je bezoek slim, kom op rustige uren)
  2. Ga op deze site naar ‘lot verzilveren’
  3. Vul de gegevens in (lotnummer). Dit werkt hetzelfde als een winkelmandjessysteem.
  4. Als je nog geen account hebt, maak je dat aan, zodat je later extra loten kunt toevoegen en we je kunnen bereiken als je een prijs hebt gewonnen.
  5. Meld je aan voor de nieuwsbrief.
  6. Maak meer kans met meerdere loten!

Lot verzilveren?